Eventloft - Feestzaal, vergaderlocatie en workshoplocatie voor 20 tot 65 personen

De Event Loft is gerealiseerd in een bestaande veldschuur op Landgoed Moerslag. De veldschuur is omgebouwd tot een eigentijdse, maar robuuste ruimte waar je samen met familie, vrienden of collega’s heerlijk kunt eten, vergaderen, borrelen, of workshops kunt volgen. Het organiseren van symposia met overnachting behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt er tevens een feestje geven in een intieme sfeer. Er is plaats voor ongeveer 65 personen. Maar met 20 personen is het ook een gezellige ruimte. Kortom…. Het is een plek om samen te genieten of energiek bezig te zijn met zakenrelaties of collega’s. Onder elkaar, op je gemak en comfortabel, in een eigentijdse en inspirerende sfeer.

De ruimte is voorzien van ultra luxe en zeer ruime eilandkeuken, met de nieuwste snufjes, vergaderfaciliteiten, smart-televisie, beamer, Wifi, Flipover, hippe stoelen en verrijdbare boomstamtafels. Ze is multifunctioneel. Er zijn grote schuifpuien naar het terras die helemaal open gezet kunnen worden.

Vóór de veldschuur is een hip terras gerealiseerd met terrasmeubilair om heerlijk te genieten van het zonnetje met uitzicht op de landerijen. Een superplek om met koffie de dag te beginnen óf om de dag af te sluiten onder het genot van wijntje of een speciaal biertje!

Het houten gebouw ziet er aan de buitenkant uit als een veldschuur met een modern en strak tintje door de opvallende plankenstructuur. De binnenkant laat duidelijk de elementen van de voormalige veldschuur zien. Denk aan ijzeren schragen en houten constructiebalken. De afwerking is strak en licht industrieel, maar sfeervol. Grote pendellampen en robuuste comfortabele boomstamtafels maken het af.

Deze Event Loft is gebouwd onder architectuur van de bekende architect Jo Janssen uit Maastricht. Hij ontwierp ook onze Natuurlofts® waarover je onder de desbetreffende knop op deze site meer kunt lezen.

De Event Loft is gratis te boeken bij een groepsreservering. Vraag bij ons naar alle mogelijkheden!